Czas e-biznesu

Wszystkie najświeższe informacje o Polsce z Czasu e Biznesu.

Polski program kulinarny dodaje dr hab.  Producent Kevin Pollack Heads Up Care Recruitment

Polski program kulinarny dodaje dr hab. Producent Kevin Pollack Heads Up Care Recruitment

CHICAGO, Illinois, 1 września 2022–(PR.com)– Love and Light Productions z dumą ogłasza dodanie Kevina Pollacka do zespołu produkcyjnego serialu PBS The Polish Cooking Show, nakręconego w Chicago.

Pollack będzie współproducentem serialu, skupiając się na łączeniu sponsorów korporacyjnych, instytucjonalnych i indywidualnych dla programu kulinarnego i kulturalnego.

„Jesteśmy bardzo podekscytowani faktem, że Kevin Pollack dołączył do zespołu produkcyjnego tej rozrywkowej i edukacyjnej serii. Kevin wnosi ze sobą doskonałe zrozumienie branży rozrywkowej oraz elegancki i czarujący sposób reprezentowania The Polish Cooking Show, gdy dodajemy sponsorów „- powiedział Ricky Lee Travolta, producent i współtwórca serialu.

Według wywiadu przeprowadzonego przez The Hollywood Reporter z wiceprezesem Netflix Brandonem Rieggiem, programy kulinarne i kulinarne znajdują się na szczycie listy programów, na które ludzie reagują na całym świecie. W rzeczywistości, według wykresów marketingowych, 8 na 10 dorosłych ogląda programy kulinarne.

O programie
W polskiej tradycji, gdy młody mężczyzna żeni się, obowiązkiem matki jest wziąć pod swoje skrzydła nową synową i nauczyć ją cech rodzinnych, historii i towarzyszącego jej znaczenia kulturowego.

Ten polski program kulinarny ożywia tę tradycję wraz z Alą Rokitą (z miłością nazywaną Mamą Alą) i jej zabawną i uroczą synową Natalie Rokita (Czupta).

Mama Alaa urodziła się i wychowała w Polsce, zanim jako młoda kobieta wyemigrowała do Stanów Zjednoczonych, aby uniknąć stanu wojennego. Jest damą w kuchni i skarbnicą pysznych europejskich przepisów.

Natalie jest drugą artystką wykształconą w mieście i utrzymuje show w żywym stylu dzięki swoim talentom improwizacyjnym i komediowym. Razem obaj gospodarze mają niesamowitą chemię, która sprawia, że ​​show jest koniecznością.

Tak jak nie musisz być Brytyjczykiem, aby cieszyć się The Great British Baking Show, nie musisz być Polakiem, aby cieszyć się The Polish Cooking Show. Podczas gdy program przyciąga 9,15 miliona Amerykanów bezpośrednio z Polski, program ma legiony fanów z wielu różnych kultur i środowisk.

READ  Ostatni fortepian i rękopisy Fryderyka Chopina zajmują centralne miejsce w odrestaurowanym Muzeum Warszawy

„Ludzie ze wszystkich środowisk uwielbiają polski program kulinarny, ponieważ jest szczery i lubiany, zgodnie z tradycją pokazów kulinarnych, które uczą gotować” – wyjaśnia Travolta. „Pokazy konkursów kulinarnych są zabawne, ale widzowie chcą też mieć możliwość nauczenia się uszycia swojej magii w kuchni”.

wyróżnione tło
Pollack niedawno wyprodukował New Works Virtual Festival we współpracy z oficjalnym sponsorem medialnym Broadway World. Producentem festiwalu była Chazz Ebert, żona nieżyjącego już krytyka filmowego Rogera Eberta. W wydarzeniu wzięli udział między innymi Marley Matlin, Kathleen Turner, Julie Fisher, George Wendt, Robert Wahl, Richard Kind, Anthony Crivello, Robert Koccoli i Mark Kodish, a także zebrali pieniądze dla The Entertainment Community Fund (dawniej Aktorów).

Pollack jest także producentem Chicago’s Progtoberfest, który odbywa się co roku w Reggie’s Rock Club, jednej z najlepszych sal koncertowych na Środkowym Zachodzie. Jego życiorys obejmuje również pracę w programowaniu, zarządzaniu, logistyce i marketingu dla Raue Center for the Arts, Arcada Theatre, FedEx i Zooming the Movies.

„Kevin jest doskonałym uzupełnieniem ekipy polskiego kulinarnego show” – chwali Travolta. „Ma szeroki wachlarz różnorodnych talentów, zrozumienie natury sponsoringu i sprawdzoną umiejętność doprowadzenia piłki do strefy mety”.

Firmy, filantropi i organizacje zainteresowane Polish Cooking Show mogą bezpośrednio dotrzeć do Pollacka.

Aby skontaktować się z Kevinem Pollackiem w sprawie udziału w Prezentacji Polish Cooking Show dla lojalnych i lojalnych widzów marki, zadzwoń (224) 616-5683 x 1430 lub (847) 637-6362 lub wyślij e-mail: [email protected]