Czas e-biznesu

Wszystkie najświeższe informacje o Polsce z Czasu e Biznesu.

Data, godzina i kanał telewizyjny do oglądania lub transmisji na żywo US 2022 FIVB Mistrzostwa Świata w piłce siatkowej mężczyzn w USA

Data, godzina i kanał telewizyjny do oglądania lub transmisji na żywo US 2022 FIVB Mistrzostwa Świata w piłce siatkowej mężczyzn w USA

FIVB Mistrzostwa Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn

Polska zmierzy się z Tunezją w 1/8 finału FIVB Mistrzostw Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn w 2022 roku. Tutaj możesz znaleźć wszystkie informacje na temat tej gry, takie jak kiedy, gdzie, jak oglądać lub transmitować na żywo w USA.

Bartos Kurek z polskiego zespołu
© Toru Hanai/Getty ImagesBartos Kurek z polskiego zespołu

Polska (jeden z czołowych kandydatów, który wygrał ten mecz) zagra przeciwko Tunezja Na 16. rundę tego 2022 FIVB Mistrzostwa Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn. Tutaj znajdziesz wszystkie informacje, które chcesz wiedzieć o tej grze, w tym datę, godzinę i kanał telewizyjny do oglądania lub transmisji na żywo.

Jeden z głównych kandydatów do finału rozpoczyna swoją podróż w tej rundzie 16 2022 FIVB Mistrzostwa Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn. Polska Wygrali swoją grupę wygodniej niż oczekiwano. Nie oczekuje się przeciwko nim żadnych problemów Bułgaria Lub MeksykI rzeczywiście nie.

Jest to jednak uważane za przeciw Ameryka Okazuje się, że jest to o wiele trudniejsza gra, niż się okazuje. Zwycięstwo 3-1 nad Amerykanami potwierdza ich kandydaturę, a teraz muszą zrewidować ją z czwartym najlepszym trzecim miejscem w mistrzostwach. Tunezja Wiedz, że szanse na pokonanie Polaków są niewielkie, ale wciąż będą szukać osiągnięcia.

Polska vs Tunezja: Data

Polska I Tunezja Zmierzą się w Gliwicach Niedziela, 4 września 2022 o 15:00 (ET) Na rundę 16 FIVB Mistrzostwa Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn 2022.

Polska vs Tunezja: Stany Czas w Ameryce

ET: 15:00
CT: 14:00
MT: 13:00
PT: 12.00

Polska vs Tunezja: kanał telewizyjny do oglądania na żywo lub streamowania w USA

To jest FIVB Mistrzostwa Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn 2022 Mecz 16 rundy pomiędzy Polska I Tunezja Dostępne do oglądania w Stanach Zjednoczonych: Volleyball TV, platforma streamingowa FIVB.

READ  Polska chce poluzować unijny program metanowy, boi się ogromnych kar - EURACTIV.pl