Czas e-biznesu

Wszystkie najświeższe informacje o Polsce z Czasu e Biznesu.

Zobacz, jak astronauci SpaceX Crew-4 wracają dziś na Ziemię po opóźnieniu

Zaktualizowano 14 października: Kapsuła Dragon Crew-4 opuściła Międzynarodową Stację Kosmiczną Dzisiaj 14 października o 12:05 EST (1605 GMT) Aby przywrócić czterech astronautów na Ziemię.

Kapsuła o nazwie Freedom ma spaść w pobliżu Jacksonville na Florydzie Później dzisiaj o 16:55 czasu EST (2055 GMT) Oczekuje się konferencji prasowej Jest 18:30 EDT (2230 GMT). Przeczytaj historię naszego wyjazdu.