Tech

Saints Row, Dead Island i TimeSplitters, firma macierzysta Koch Media ogłaszają swój program przed E3

Koch Media, firma macierzysta IP, takich jak Saints Row, Dead Island, Metro, nowe TimeSplitters i nie tylko, ogłosiła „Koch Primetime Gaming Stream” 11 czerwca 2021 r. O 12:00 PDT / 15:00 ET / 20:00 GMT.

Ten strumień gier będzie częścią Letnia gra Fest Chociaż nie podano dalszych szczegółów na temat tego, czego można się spodziewać po wydarzeniu, należy zauważyć, że Koch Media jest właścicielem Deep Silver – wydawcy Homefront: The Revolution, Maneater, Shenmue 3, Hunt: Showdown i wyżej wymienionego. Tytuły.

W 2019 roku dyrektor generalny Koch Media śmiał się, że usłyszymy o następnej Saints Row – która może być Saints Row 5 – w 2020 roku. Chociaż to ogłoszenie dopiero nadejdzie, może to być świetne miejsce, więc .

Dead Island 2, gra ogłoszona na E3 2014 i jest niezależnym deweloperem, to kolejna gra, która może pojawić się w Koch Primetime Gaming Stream. Byłoby to bardzo mile widziane, ponieważ pierwotnie miał wystartować w 2015 roku.

Chociaż wielu może mieć nadzieję, że uda im się rzucić okiem na nowe TimeSplitters stworzone przez Free Radical Design, ogłoszenie projektu przez Deep Silver ujawniło, że chociaż studio zostało utworzone i plan jest gotowy, nie oczekuje się rozpoczęcia rozwoju. parę miesięcy.

Masz dla nas wskazówkę? Chcesz omówić potencjalną historię? Wyślij e-mail na adres [email protected].

Adam Pankhurst jest autorem wiadomości dla IGN. Możesz śledzić go na Twitterze Osadź tweeta i dalej Skurcz.

READ  Facebook, WhatsApp i Instagram nie działają na całym świecie

About the author

Ward Parkinson

„Nieuleczalny entuzjasta muzyki. Piwo. Totalny odkrywca. Wichrzyciel. Oddany fanatyk sieci”.

Add Comment

Click here to post a comment