Chociaż szefowie kuchni celebryci nie są do końca tacy jak reszta z nas, nie są odporni na popełnianie błędów od czasu do czasu. Nie inaczej jest z Antonim Borowskim. Specjalista od jedzenia i wina, Queer Eye, uwielbia organizować przyjęcia, ale to nie znaczy, że nie dostał uczciwej części wieczornych wpadek. W rzeczywistości był to jeden źle przygotowany posiłek, który zainspirował Borovsky’ego do nauki gotowania. Kiedy miał 17 lub 18 lat, osobowość telewizyjna wprowadziła się do nowego kolegi z college’u. W geście podziękowania Borovsky postanowił przygotować ulubioną kolację swojego współlokatora: parmezan z bakłażana. Brzmi jak idealne podziękowanie, prawda?
„Prawdopodobnie najgorszy parm z bakłażana, jaki ktokolwiek z nas kiedykolwiek miał, ponieważ nie wiedziałem, co do cholery robię” – podzielił się Borovsky z Netflix (za pośrednictwem youtube). Jego duża firma z przepisem na bakłażany z parmezanem? Włóż bakłażana do zimnego oleju, a następnie włącz kuchenkę. Rezultatem był delikatny bakłażan pokryty tłuszczem. „Ale potem chciałem zrobić to dobrze, więc nauczyłem się, jak to zrobić. I od tego czasu robię pyszny chrupiący parm z bakłażana”.
Znany teraz z przyjęć, Borowski jest żywym dowodem na to, że od czegoś trzeba zacząć.
„Miłośnik podróży. Miłośnik alkoholu. Przyjazny przedsiębiorca. Coffeeaholic. Wielokrotnie nagradzany pisarz.”
More Stories
Kto gra Sookie w serialu aktorskim „Avatar: Ostatni władca wiatru”?
Kinopolis – Festiwal Filmów Polskich w Dublinie (7-10 grudnia) – Polska w Irlandii
Wstyd: Więzy rodzinne rapu i Cyganów w dramacie Netfliksa – Romea.cz