Czas e-biznesu

Wszystkie najświeższe informacje o Polsce z Czasu e Biznesu.

Powód, dla którego Antoni Borowski nauczył się gotować

Chociaż szefowie kuchni celebryci nie są do końca tacy jak reszta z nas, nie są odporni na popełnianie błędów od czasu do czasu. Nie inaczej jest z Antonim Borowskim. Specjalista od jedzenia i wina, Queer Eye, uwielbia organizować przyjęcia, ale to nie znaczy, że nie dostał uczciwej części wieczornych wpadek. W rzeczywistości był to jeden źle przygotowany posiłek, który zainspirował Borovsky’ego do nauki gotowania. Kiedy miał 17 lub 18 lat, osobowość telewizyjna wprowadziła się do nowego kolegi z college’u. W geście podziękowania Borovsky postanowił przygotować ulubioną kolację swojego współlokatora: parmezan z bakłażana. Brzmi jak idealne podziękowanie, prawda?

„Prawdopodobnie najgorszy parm z bakłażana, jaki ktokolwiek z nas kiedykolwiek miał, ponieważ nie wiedziałem, co do cholery robię” – podzielił się Borovsky z Netflix (za pośrednictwem youtube). Jego duża firma z przepisem na bakłażany z parmezanem? Włóż bakłażana do zimnego oleju, a następnie włącz kuchenkę. Rezultatem był delikatny bakłażan pokryty tłuszczem. „Ale potem chciałem zrobić to dobrze, więc nauczyłem się, jak to zrobić. I od tego czasu robię pyszny chrupiący parm z bakłażana”.

Znany teraz z przyjęć, Borowski jest żywym dowodem na to, że od czegoś trzeba zacząć.

READ  Wszystko co musisz wiedzieć