Czas e-biznesu

Wszystkie najświeższe informacje o Polsce z Czasu e Biznesu.

Pensacola Pierogi rozwija się w dawnej lokalizacji Primal Nosh

Pensacola Pierogi rozwija się w dawnej lokalizacji Primal Nosh

Pierogi Pensacola Właścicielka Katarzyna (Kasia) Vanoverberge pamięta swój okrzyk podekscytowania, kiedy rok temu sprzedała swoje pierwsze pierogi za 100 dolarów z tyłu swojego jeepa. Teraz sprzedaje tysiące tygodniowo na Palafox Market w ciągu czterech godzin, teraz jest u progu kolejnego kamienia milowego, kiedy przenosi swoją działalność do dawnego budynku Primal Nosh przy 3810 Barrancas Avenue i otwiera się w ciągu najbliższych kilku miesięcy.

„Chłodziarki stawały się coraz pełniejsze, a zamówienia stawały się coraz większe” — powiedziała Vannoverberge o swoich wczesnych początkach. „Teraz mam problem, ponieważ mam całe to jedzenie w lodówce, a zbliżało się lato, byłem zestresowany. Doszło do tego, że pomyślałem:” Och, strzelaj, co teraz? „

Vanoverberghe planuje wykorzystać swoją nową kuchnię handlową jako główne centrum biznesowe i miejsce spotkań dla klientów, aby mieć stały dostęp do ręcznie robionych pierogów. Na początek pierogi to polska potrawa tradycyjnie przygotowywana jako małe opakowanie ciasta nadziewane mieszanką ziemniaków i sera lub kapusty, gotowane i podawane z kwaśną śmietaną, roztopionym masłem lub smażoną cebulą.

Pensacola Pierogi rozwija się w dawnej lokalizacji Primal Nosh

Brat Fox przygotowuje się do PensacoliRestauracja Brother Fox w Lily Hall w przyszłym miesiącu wprowadzi do Pensacoli kuchnię opalaną drewnem

Kontrole restauracji w grudniu o godzDwie restauracje Pensacola są tymczasowo zamknięte po grudniowych inspekcjach restauracji

Jak dowiadują się mieszkańcy Pensacola, są pyszne i uzależniające.

Vanoverberghe nie planuje oferować posiłków do siedzenia, ale ma przyczepę w drodze dla klientów spragnionych gorących i gotowych pierogów ze wszystkimi dodatkami.