Czas e-biznesu

Wszystkie najświeższe informacje o Polsce z Czasu e Biznesu.

Obejrzyj pierwszy w sobotę start rakiety SSLV w Indiach

Nowy indyjski pocisk ma zostać wystrzelony po raz pierwszy w sobotnią noc (6 sierpnia), a debiut będzie można oglądać na żywo.

Krajowy Small Satellite Launch Vehicle (SSLV) ma wystartować w sobotę o 23:48 EDT (0348 GMT i 9:18 AM IST w niedzielę, 7 sierpnia) ​​z Satish Dhawan Space Center na południowym wybrzeżu. Indie. Obejrzyj na żywo tutaj na Space.com, dzięki uprzejmości Indyjskiej Organizacji Badań Kosmicznych (ISRO) lub bezpośrednio przez ISRO (Otwiera się w nowej karcie).