Czas e-biznesu

Wszystkie najświeższe informacje o Polsce z Czasu e Biznesu.

O której jest transmisja na żywo z Gran Turismo 7 na Sony PlayStation?

Kiedy jest stan gry? Jakie są daty i godziny następnego stanu gry PlayStation? State of Play to regularnie zaplanowany program Sony, nadawany na żywo z przerwami przez cały rok. Każda z nich skupia się na innych rzeczach — czasami na wyłączność na PS5 i PS4, innym razem na tytułach innych firm, a czasami tylko na jednej grze. Tym razem skupiamy się na Gran Turismo 7. Ale kiedy nastąpi następny stan rzeczy? W tym przewodniku przedstawimy wszystkie szczegóły potrzebne do dostrojenia.

Stan aktualny: kiedy jest transmisja na żywo z gry Gran Turismo 7 na Sony PlayStation?

Jaka data i godzina są aktualne? Sony ogłosiło, że kolejny State of Play odbędzie się w dniu Środa, 2 lutego 2022. Aby zapoznać się z pełnym podziałem stref czasowych, zobacz poniżej:

Środa, 2 lutego 2022

  • Ameryka północna: 14:00 PST / 15:00 MST / 16:00 CST / 17:00 EST
  • Wielka Brytania/Ire: 22:00 GMT
  • Europa: 23:00 CET / 12:00 EET
  • Azja/Oceania: 7:00 JST / 6:00 AWST / 9:00 AEDT

Stan gry: gdzie możesz obejrzeć następną transmisję na żywo z gry Gran Turismo 7 na Sony PlayStation?

Będzie można obejrzeć kolejny stan gry na oficjalnej stronie Sony Youtube oraz Skurcz konta, za pośrednictwem odpowiednich linków. Będziesz także mógł oglądać razem z nami tutaj Naciśnij kwadrat, ponieważ prowadzimy program za pomocą bloga i czatu na żywo. Dołącz do nas!

Oczywiście, jeśli nie możesz oglądać na żywo stanu gry, możesz być pewien, że przedstawimy wszystkie istotne wiadomości, abyś mógł nadrobić zaległości później.

READ  Rejestracja do Final Fantasy 7 Battle Royale, The First Soldier, jest już otwarta • Eurogamer.net

Stan aktualny: jakie gry będą pokazywane lub ogłaszane?

W następnym stanie rzeczy skupimy się na: Gran Turismo 7 i tylko Gran Turismo 7. Nie będzie żadnych ogłoszeń zewnętrznych ani własnych: to tylko Gran Turismo 7. Powtarzam, to transmisja na żywo Gran Turismo 7 — możesz winić tylko siebie, jeśli oczekujesz czegoś więcej. To powiedziawszy, powinieneś spodziewać się mnóstwa nowych materiałów z rozgrywki, trybów, ujawnień samochodów i wielu innych. Możliwe wsparcie dla PSVR2 może również zostać potwierdzony.

Stan aktualny: jak długo potrwa transmisja na żywo z gry Gran Turismo 7 na Sony PlayStation?

Pokaz o stanie gry potrwa ponad 30 minutwedług Sony.


Nie możesz się doczekać kolejnej transmisji na żywo ze Stanu gry? Czego masz nadzieję dowiedzieć się o Gran Turismo 7 podczas prezentacji? Spekuluj w komentarzach poniżej.