Czas e-biznesu

Wszystkie najświeższe informacje o Polsce z Czasu e Biznesu.

Data, godzina i kanał telewizyjny do oglądania lub transmisji na żywo US 2022 FIVB Volleyball Men’s Nations League

Liga Narodów FIVB Siatkówka Mężczyzn

Polska i Stany Zjednoczone zmierzą się w półfinale Ligi Narodów FIVB Siatkówka Mężczyzn. Tutaj znajdziesz wszystkie informacje na temat tej gry, takie jak kiedy, gdzie, jak oglądać lub transmitować na żywo w USA.

Torrey DeFalco z USA przeciwko Brazylii
© Toru Hanai/Getty ImagesTorrey DeFalco z USA przeciwko Brazylii

The Ameryka zagra przeciwko Polska Jaki będzie pierwszy półfinał? 2022 FIVB Siatkówka Mężczyzn Liga Narodów. Tutaj znajdziesz wszystkie informacje, które chcesz wiedzieć o tej grze, w tym datę, godzinę i kanał telewizyjny, w którym możesz oglądać lub transmitować na żywo tę grę w USA.

The Polski Włochy były najlepszą drużyną w tym meczu wraz ze swoimi rywalami, z 10 zwycięstwami i 2 porażkami w sezonie zasadniczym. Jakby tego było mało, zrównali się z Włochami na punkty, choć mieli niższy stosunek i byli na drugim miejscu, co doprowadziło do ich starcia. Iran, przeciwko któremu przegrali jedną ze swoich dwóch gier. Jednak w ćwierćfinale pokazali swoją najlepszą wersję i po ciężkim meczu wygrali 3-2.

Amerykanie też mieli trudny kwartał. związał rekord Włoch za trzecie miejsce i PolskaAle dodając mniej punktów, musieli się zmierzyć Brazylia, Jedna z najtrudniejszych drużyn w turnieju. Amerykańska drużyna przegrała pierwszego seta i wygrała 3-1. Oczywiście teraz chcą iść do finału.

Polska vs USA: Data

Polska I Ameryka Zmierzą się ze sobą Unipol ArenaO Bolonii we Włoszech sobota, 23 lipca 2022 o 12:00 PM (ET) za to Liga Narodów FIVB Siatkówka Mężczyzn.

Polska vs USA: Stany Czas w USA

ET: 12.00
CT: 11:00 rano
MT: 10:00
PT: 9.00

Polska vs Stany Zjednoczone: kanał telewizyjny do oglądania lub przesyłania strumieniowego na żywo w USA

To 2022 Liga Narodów FIVB Siatkówka Mężczyzn mecz półfinałowy pomiędzy Polska I Ameryka Do obejrzenia w USA: soccerworld.tv. Siatkówka TV

READ  Najnowsze wiadomości - University of Rhodes honoruje dr Marguerite Poland wieloma autorami w swoim wirtualnym stopniu